Careva
Webshop|ENGDE

Bröstbälte

 

Careva tillverkar noggrant utformade bältesystem som bröstsele och bröstbälte som passar alla säten, rullstolsstolar och stolar som har en öppning mellan ryggstöd och sits. Flera av våra bälten går att kombinera för allra bästa komfort och säkerhet. Bröstbältet är avsett att stödja överkroppen och förhindra fall framåt och/eller åt sidan. Bältet är enkelt att montera och vi rekommenderar att man använder det tillsammans med ett grundbälte för optimalt stöd och komfort. 

 

Montering av bröstsele  

Alla Carevas bältesystem skall monteras tillsammans med ett ordinarie säkerhetsbälte när de monteras i ett fordon. Tänk på att montera grundbältet på stolen enligt anvisningar innan du monterar ett bröstbälte. I de fall bröstbältet monteras direkt runt ett ryggstöd, utan ett grundbälte; säkerställ att det är placerat under armarna, över bröstkorgen och inte glider ner runt midjan på brukaren.

 

 

Bröstbälte manual

Ladda ner (PDF, 3MB)

 

 


Bröstbälte storlekar och artikelnummer

Omkretsen kring bröstkorgen avgör storlek på bältet.

- Small (art. no. 10080)
- Medium (art. no. 10100)
- Large (art. no. 10120)
- X Large (art. no. 10135))

 

Kontakta oss för en offert på en bröstsele

Önskar du en offert på en bröstsele eller ett bröstbälte? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra produkter eller lämnar en offert. Careva är din utvecklare av bilbälten som erbjuder ett stabilt och komfortabelt stöd som är noggrant utformade för att kompensera för en funktionsnedsättning. Våra produkter tillverkas i material av hög kvalité och testas av erfarna brukare.

 

 

 

Bröstbälte används i

Flygplan

 

Minibuss

 

Rullstol

 

Tåg

 

Buss

 

Personbil

 


Kontakta Careva

Adress

Careva AB

Theres Svenssons gata 10

417 55 Göteborg

Sverige

Telefon

031 - 22 28 00