Careva
Webshop|ENGDE

Axelbälte för bästa komfort

 

Careva AB har utvecklat ett axelbälte som ger brukaren både komfort och stabilitet. Axelbältet ger stöd för ett upprätt sittande och förhindrar att brukaren faller framåt och/eller åt sidan. Våra bältessystem är mycket flexibla vilket innebär att du kan sätta samman din egen individuella bälteskombination som passar just dina behov. (t-ex. välja storlek large på axelbälte och medium på höftbälte).

 

Montering av ett axelbälte


Tänk på att alltid montera grundbältet på stolen innan du monterar ett axelbälte. Axelbältet måste monteras i ett grundbälte och låsas med ett separat lås för vara en funktionell enhet (kan beställas som ett Careva Axel KIT). Axelbältet erbjuder fastare stöd för upprätt sittande jämfört med ett bröstbälte. Som tillbehör finns ett extra bröstlås vilket monteras mellan axelbanden för att förhindra att de glider ner från axeln.

 

Axelbältet finns i storlekarna S, M, L.

 

 

 

 

 

Axelbälte manual

Ladda ner (PDF, 3MB)

 

 


Axelbälte storlekar och artikelnummer

– Small (art no. 10121)
– Medium (art no. 10020)
– Large (art no. 10031)

 

Careva – din tillverkare av bältesystem av högsta kvalité

Genom en lång erfarenhet kring bältesystem för olika funktionsnedsättningar tillverkar vi bälteslösningar som passar de flesta behov. Våra produkter tillverkas i material av hög kvalité och testas av erfarna brukare. Vi skapar optimala bälteslösningar som passar de flesta funktionsnedsättningar – flera av våra bälten går att kombinera för allra bästa komfort och säkerhet. Axelbältet är avsett att stödja överkroppen och förhindra fall framåt och/eller åt sidan Alla bälten tillverkas dessutom i flera olika storlekar för att passa alla åldrar. Söker du ett effektivt och komfortabelt axelbälte som sitter säkert på plats? Då har du hittat helt rätt.


Kontakta oss för en offert

Välkommen att kontakta oss på Careva – din specialist på bälteslösningar.  Vi svarar gärna på dina frågor eller lämnar en offert på ett axelbälte eller en skräddarsydd bälteslösning som passar just dina önskemål. 

 

 

 

Kontakta Careva

Adress

Careva AB

Theres Svenssons gata 10

417 55 Göteborg

Sverige

Telefon

031 - 22 28 00