Careva
Webshop| ENG SV DE

Careva utvecklar och säljer bälten 
med hög användbarhet och god komfort

Våra produkter

Både Careva-systemet och Crossit är positioneringsbälten som har designats med hjälp av brukare, hängivna och erfarna föräldrar till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar, chaufförer inom taxi och färdtjänst men också arbetsterapeuter och professionella designers. Alla med omfattande kunskap om och erfarenhet av vilka krav som skall ställas på funktionella och komfortabla positioneringsbälten för personer som behöver stöd för att uppnå en bra sittställning.

Crossit

Cossit är en universellt utformad bälteslösning för alla åldrar. Den kan användas i alla typer av säten som har en öppning mellan sits och ryggstöd. Crossit kan användas i privata fordon och i rullstolar men passar även utmärkt för publika transportfordon.


LÄS MER

  

 

 

 

 

 

 

Careva-systemet

Careva-systemet består av ett antal olika bälten som kan kombineras efter behov. För brukare i alla åldrar som behöver stöd för en uppsätt sittställning.

 

I våra KITs har vi kombinerat några olika bälten som vi av erfarenhet vet att många brukare efterfrågar. Upptäck våra Careva KIT nedan.

 

Careva KITs

Alla våra Careva KIT är produktkombinationer som monterats i fabrik, vilket förenklar för kunden och underlättar vid montering i rullstol (endast rullstol med fast/solid rygg) eller i fordonsäte. Careva Kit finns i tre storlekar S, M, L

 Axel-KIT

Består av ett grundbälte, ett axelbälte och ett lås.

 

Bröst-KIT

Består av ett grundbälte och ett bröstbälte.

Höft-KIT

Består av ett grundbälte, ett höftbälte och ett lås.

 

 Kombi-KIT

Består av ett grundbälte, ett axelbälte,
ett höftbälte samt ett lås. SE ALLA CAREVAS PRODUKTER OCH PRODUKT KITS

Kontakta Careva

Adress

Careva AB

Theres Svenssons gata 10

417 55 Göteborg

Sverige

Telefon

031 - 22 28 00