Careva
Webshop|ENGDE

Careva utvecklar positioneringsbälten som handikapphjälpmedel och komplement till bilens ordinarie bilbälte 

Våra produkter

Söker du ett positioneringsbälte som komplement till bilens ordinarie bilbälte? Careva utvecklar och säljer bälten som handikapphjälpmedel med hög användbarhet och god komfort. Både Careva-systemet och Crossit är positioneringsbälten som har designats med hjälp av brukare, hängivna och erfarna föräldrar till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar, chaufförer inom taxi och färdtjänst men också arbetsterapeuter och professionella designers. Alla med omfattande kunskap om och erfarenhet av vilka krav som skall ställas på funktionella och komfortabla positioneringsbälten för personer som behöver stöd för att uppnå en bra sittställning. Careva är din tillverkare av positioneringsbälten som är ett komfortabelt komplement till bilens ordinarie bilbälte.

Crossit

Crossit är en universellt utformad bälteslösning för alla åldrar. Den kan användas i alla typer av säten som har en öppning mellan sits och ryggstöd. Crossit kan användas i privata fordon och i rullstolar men passar även utmärkt för publika transportfordon. 

 

LÄS MER

  

 

 

 

 

 

 

Careva-systemet

Careva -systemet består av ett antal olika bälten som kan kombineras efter behov och för brukare i alla åldrar som behöver stöd för en upprätt sittställning. Vi har utifrån vår erfarenhet av brukares behov skapat fyra olika kombinationer som många brukare efterfrågar. Upptäck våra Careva KIT nedan.

 

 

 

Careva KITs

Alla våra Careva KIT är produktkombinationer som monterats i fabrik, vilket förenklar för kunden och underlättar vid montering i rullstol (endast rullstol med fast/solid rygg) eller i fordonsäte. Careva Kit finns i tre storlekar S, M, L

 Axel-KIT

Består av ett grundbälte, ett axelbälte och ett lås.

 

Bröst-KIT

Består av ett grundbälte och ett bröstbälte.

Höft-KIT

Består av ett grundbälte, ett höftbälte och ett lås.

 

 Kombi-KIT

Består av ett grundbälte, ett axelbälte,
ett höftbälte samt ett lås. 


Vi utvecklar positioneringsbälten som handikapphjälpmedel

Careva har utvecklat positioneringsbälten som komplement till bilbälten sedan 1998. Genom vår långa erfarenhet kring handikapphjälpmedel och brukares behov kan vi erbjuda  produkter med hög kvalitet och stor flexibilitet för att på bästa sätt minimera effekter av en funktionsnedsättning. Alla våra produkter är testade i fordon men är inte säkerhetsbälten utan endast ett komplement till det ordinarie bältet som alltid skall användas. Våra produkter finns på lager i Sverige för att snabbt kunna levereras till dig, utan långa leveranstider.

 

Vi svarar på dina frågor kring våra produkter

Har du en fråga kring våra produkter eller en specifik bälteslösning? Kontakta oss vi svarar gärna på dina frågor! Med kunskap om olika funktionsvariationer och lång erfarenhet i branschen hjälper vi dig att hitta en bälteslösning hög användbarhet och komfort. 


SE ALLA CAREVAS PRODUKTER OCH PRODUKT KITS

Kontakta Careva

Adress

Careva AB

Theres Svenssons gata 10

417 55 Göteborg

Sverige

Telefon

031 - 22 28 00